29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Aksu mazbatasını aldı

29 Mart’ta yapılan seçimde rakiplerini geride bırakarak Giresun Belediye Başkanı seçilen Kerim Aksu, Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.


Yeni seçilen Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Adliye Binası’na gelen Aksu, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Muammer Tüzüvcü’den mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “İnşallah başarılı olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Verdiğimiz sözlerin altından hizmetlerimizle kalkacağız. Yeni bir Giresun, yeni bir kent yapabilmek umuduyla görevimizi yürüteceğiz. Halkımızın verdiği desteğe de sonuna kadar sahip çıkarak çok çalışıp bize verdikleri bu ödülün karşılığını halkımıza hizmet olarak vermek istiyoruz” dedi.
Aksu, seçim sürecinde çok başarılı çalışmalar yürüten seçim kurulu üyeleri ve çalışanlarına da teşekkür etti.


CHP’li Belediye Meclisi üyeleri Elvan Oktay Tekin, Atıfet Alparslan, Aykut Gezmiş, Mustafa Saraydemir, Şafak Hisarkaya, Hayati Tökez, Burak Bektaşoğlu, Ömer Cinel, Orhan Kurt, Mehmet Akif Uzun, İbrahim Aydın, Hulki Aykutalpoğlu, İsmail Yılmaz, Tekin Demirkılıç, ve İl Genel Meclisi Üyeleri Eyüp Çiftçi, Mehmet Aksu ve Türker Salbacak da mazbatalarını aldılar.

BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI DA MAZBATALARINI ALDI

Giresun’da yapılan yerel seçimlerin ardından, merkeze bağlı Duroğlu, İnişdibi ve Çaldağ Belde Belediye Başkanlıklarına seçilen AK Partili adaylar da mazbatalarını aldılar.
Duroğlu Beldesi Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, İnişdibi Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Çaldağ Belde Belediye Başkanı Osman Kılıç da Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Muammer Tüzüvcü’den mazbatalarını aldı

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 88.247.251.xxx Tarih : 3.04.2009 12:21:53

Giresunluları ve Sayın Başkan kutlarım. Giresun u fındığı Fiskobirliği hiçe saymak değer vermemek insanlara bazen pahalıya mal olabilir. Giresunlular çağdaş uygar kültürlü ve çalışkan insanlardır asla uysal koyun değildirler. Giresunlular değerlerine sahip çıkılmasını beklerler. Bazı kendini beğenmişler Giresun a ve fındığa Fiskobirliğe değer vermediler ve boyunun ölçüsünü aldılar. Artık Giresun kendini yenileyerek hizmetlerin akışını sağlamalıdır. Sayın başkanın ilk hizmeti kaybedilen "GİRESUN İTİBARI"nın geri alınmalısıdır. Giresun Trabzon ile Ordu ileri arasında sıkıştırılmış bir il görümünden kurtarılmalıdır. Giresunlular ve Başkan birlikte bu "GİRESUN İTİBARI"nı tekrar Giresun a sağlanmalıdır.Giresun değerlerine sahip çıktığı süresce itibar kazanır. Giresun kurtuluş savaşında nasıl kahramanlık göstermiş ise hizmet alanında yine başarı göstereceğine inanıyorum. Topal Osman Ağanın torunları asla hizmet davasından vazgeçmezler. Giresun tüm hizmetler layık kenttir.Sayın Başkanın Giresun değerlerine sahip çıkacağına inanıyorum. Giresun fındığı ile adası ile yaylaları ile yine Türkiye gündeminde anılmalıdır. Giresun bu güne kadar unutulmuş adının medyanın hava biltenlerinde bile geçmeyen ken durumuna getirilmiştir. Giresun artık içinde ki devi uyandırarak haklarını korumalı ve değerlerine sahip çıkmalıdır.Sayın Başkanın bu konularda hizmet yapmasını gereğine inanıyor ve başarılar diliyorum Sayğılar.Abdullah KAPLAN GİRESUN-KEŞAP-YİVDİNÇİK KÖYÜ