3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Akten'den anayasa açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, yeni Anayasa'nın Türkiye'yi daha da ileriye taşıyacağını söyledi.

Akten, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni Anayasa taslağının hazırlandığını hatırlattı. Yeni Anayasa taslağının açıklanmasının ardından 3 ay süreyle toplumun her kesiminin görüşünün alınarak Anayasa taslağının netleşeceğini dile getiren Akten, "Demokrasi ve özgürlüklerin vurgu yapıldığı yeni Anayasa, Türkiye'yi daha da ileriye taşıyacaktır" dedi.

11. Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül'ün, oturan değil, halkın arasında olan, kaynaşmayı ve birlikteliği sağlayan portre çizerek, farklılığını ortaya koyduğunu savunan Akten, Gül'ün, hükümetle de olan mükemmel diyaloğunun da başarıyı hızlandıracağını kaydetti.

AK Parti Giresun İl Teşkiları olarak, Giresun halkına verdikleri sözleri de yerine getirmek için çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Akten,"Giresun halkına ne söz vermişsek, onları mutlaka yapacağız. Onların verdiği desteğe layık olacağız. Kısacası, durmak yok, çalışmaya devam" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 16:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?