2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

'Alışveriş Günleri’ ilgi gördü

GİRESUN’DA 4 GÜN SÜREN ‘İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ’NİN DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) öncülüğünde odaya kayıtlı üyeler tarafından 14 ile 17 Ocak tarihleri arasında 4 gün süren Giresun Alışveriş Günleri’nin ardından değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, odaya kayıtlı meslek odaları temsilcileri ve Giresun Alışveriş Günleri’ne katılan giyim ve ayakkabı mağazalarının işletmecileri katıldı. Giresun Alışveriş Günleri Komite Başkanı Haluk Güngör, beklediklerinden daha iyi ilgi gördüklerini belirtti.

Güngör “Öncelikle bu organizasyonda katılan esnaf arkadaşlarımıza ve bizlere destek veren Valimize, Belediye Başkanımıza ve odamıza teşekkür ediyoruz. Hiçbir kar amacı gütmediğimiz ve tamamen halkımızın menfaatine olan indirim günlerine halkımız beklediğimizden daha fazla ilgi göstermiştir. Amacımız esnaflarımız arasında birlik sağlayabilmek ve halkımızın desteğini görmekti. Bunu da fazlasıyla yaşadık ve gördük” dedi.

Bu organizasyonu yaparken tek rakiplerinin ulusal mağazalar olduğunu belirten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise “Çok alışkın olmadığımız bir organizasyonu memnuniyet içerisinde gerçekleştirdik. Bu organizasyonda halkımız, siyaset ve bürokrasi desteğini eksik etmedi. Ulusal firmalar karşısında yerel işletmelerin bir birine destek verdiğini görmüş olduk. Bu sebeple gelecek yıllarda bu organizasyonları karnaval havasında gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

GİRESUN’DA 4 GÜN SÜREN ‘İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ’NİN DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
GİRESUN’DA 4 GÜN SÜREN ‘İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ’NİN DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 16:39:05
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 19:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?