2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Altyapı çalışmaları sürüyor

GİRESUN BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Aksu Mahallesi’ndeki altyapının temel atma törenini yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Gaziler mahallesinde de yeni bir altyapı çalışması başlatıldığını söyledi.

Gaziler Mahallesi’ndeki altyapı çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aksu “Genelde önce yapılaşma yapılır ardından ise sorun olarak karşımıza çıkan altyapı çalışmasına başlanır. Ancak Gaziler ise henüz yapılaşması devam etmekte bir mahalledir. Dolayısıyla burada yapılaşma tamamlanmadan biz altyapıyı sorununu çözmek istiyoruz. Gaziler Mahallemizde Bağcılar Caddesinin Bozbağ’dan, İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kadar bağlayacağız ve burayı yapılaşmaya hazır hale getireceğiz. Biz artık belediyeciliğe yeni bir anlayış getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bir tarafta mevcut altyapı sorununu çözerken, diğer tarafta imara açılacak yerlerin altyapısını önceden tamamlamış olacağız. Altyapısı hazır olmayan yerleri ise imara açmayacağız” dedi.

Gaziler Mahallesi’ndeki altyapı çalışmaların tamamlanmasının ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nun da altyapı sorununun çözülmüş olacağını kaydeden Aksu “Çünkü bu yurdumuz yağmur sularını ayda 15 bin TL harcayarak motorla başka bir bölgeye basmaktadır. 15-20 gün içerisinde bu sorun çözülmüş olacaktır” diye konuştu.

GİRESUN BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
GİRESUN BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 15:21:02
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 15:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?