7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Arslancık yolu yapılıyor

ARSLANCIK YOLU YAPILIYOR

Yıllardan beri yapımı gerçekleştirilemeyen Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Arslancık Grup Yolu'nun 2 kilometrelik giriş kısmı için beton dökme çalışmaları başladı.

Tirebolu'nun birçok köyü ile ulaşımını sağlayan Arslancık Grup Yolu'nun belediye sınırları içerisinde kalan ve uzun zamandır yapılamayan iki kilometrelik kısmı için betonlama çalışmaları başladı. Yol yapım çalışmalarının rahat yürütülebilmesi için Arslancık Grup Yolu bir ay süre ile trafiğe kapatılırken, geçtiğimiz pazartesi günü itibari ile beton dökme işlemi başladı.

Konu ile ilgili Tirebolu Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ''Kaymakamlığımızca oluşturulan işbirliği sayesinde yaklaşık maliyeti 700.bin TL olan çelik hasırlı beton yol 350.bin TL'ye mal edilecek ve bu tutarın 130.bin TL'sini Karadeniz LPG Şirketi ödeyecek. Betonda kullanılacak kum ve çakıl İlçemizdeki ocaklardan ücretsiz sağlanacak. Karadeniz LPG Şirketi, Bu kapsamda Kolsan Hazır Beton, Sahil Beton ve Gümüşhan Hazır Beton firmalarına teşekkür ederiz''dedi

Yol yapım çalışması nedeniyle sahilden giriş kısmı trafiğe kapatılan Arslancık Grup Yolu'da ulaşım geçici olarak Tirebolu-Doğankent Yolu'ndan sağlanıyor.

Öte yandan Sürücüler Kuşkaya Mevkii'nde yapılan geçici köprü ile karşı tarafa geçerken, yapımı süren yolun kapalı olduğunu gösteren tabelaların konulmaması, çalışmadan habersiz sürücüleri zor durumda bırakıyor.

ARSLANCIK YOLU YAPILIYOR
ARSLANCIK YOLU YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 17:08:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 17:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?