3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Aydın'dan Peker açıklaması

Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, Sedat Peker ile ilgili ilişkisini hiçbir zaman gizlemediğini belirterek, "Bizimkisi bir çıkar ilişkisi değil, bir sevgi ilişkisi" dedi.


Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker, düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin Sedat Peker ile yakınlığını sorması üzerine Başkan Peker,"Ben sayın Sedat Peker ile ilişkimi hiçbir zaman gizlemedim. Bizimkisi bir çıkar ilişkisi değil, bir sevgi ilişkisi. Bunu kamuoyu da zaten biliyor. Yazılanlardan rahatsızım tabi. Olmayan şeylerin yazılmasından rahatsızım. Biz de yapmadığımız şeyin hesabını kimseye vermekle mükellef değiliz. İnsanlar hayal kuruyorlar. Maalesef böyle. Kendilerinden yola çıkıyorlar birtakım insanlar. Kendileri nasılsa karşılarındakini de öyle sanıyorlar. Onun için yazıp çiziyorlar. Bunlar doğru olan şeyler değil. Ben ilişkimi hiçbir zaman sakmadım. Bundan da hiçbir zaman gocunmadım. Ben soyismimi değiştirdim. Sırf bunlara tepki olsun diye. Ama bizim çıkar amaçlı ilişkimiz olmadı. Biz sevginin üzerine kurulan bir ilişkiden yola çıktık. Benim bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Bu konuyla ilgili hiçbir kimseye ne verecek, ne de verilmeyecek hesabım var" dedi.


Kendisi hakkında yapılan haberlere Giresunspor'un alet edilmesine asla müsaade etmeyeceğini dile getiren Peker, "Zaten bu haberleri yapan bir gazete var. Nedendir, ne hikmettir bilmiyoruz. Karın ağrılarının da ne olduğunu bilmiyoruz. Aslında gelip bize söyleseler, belki cevap vereceğiz. Ama söylemiyorlar. Devamlı bu tip haberler yazıyorlar. Aynı gazete işte davada yargılandı, yargılanıyor, ceza aldı. Ben o davada yargılandım, ama beraat aldım. Çok ciddi araştırmalar sonucu beraat aldım o davadan. Yani beni Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunu, hakimi, savcısı beni akladı. Tanımadığım bilmediğim bir iki insanın ne dediği de benim için önemli değil. Ben bu zamana kadar bu haberleri cevap vermedim, zaten vermem. O seviyeye inmem. Seviyemi korumakla ilgiliydi. Ama ben şimdi Giresunspor'un başkanıyım. Giresunspor'u bu tip şeylere alet ettirmeye de izin vermem, edemezler de. Benim tepkim oydu. Maçtan önce benim Çaykur Rizespor'da futbolcum var mı diye araştırıyorlar. Niye araştırdıklarını az çok biliriz tabi, anlarız. İnsanlar kendilerinden yola çıkarak karşısındakini tahmin ediyorlar. Tanımadığı zaman o şekilde yapıyorlar. Kendilerinde bu konuda bir zayıflık varsa bu şekilde, yoksa benim orada futbolcumda ne şeref eksikliği var, ne de biz de şeref eksikliği var. Şeref eksikliği olanlar kendilerine bakacaklar. Bunlar gayri ciddi insanlar, ciddiye almadığım insanlar. Sadece Giresunspor konusu olduğu için cevap verdim. Yoksa yine cevap vermem bunlara. Cevap vermeyi de gerek duymam. Benim kendimle ilgili karın
ağrım yok. Ben ortadayım. Hiçbir sıkıntım yok. Allah'a şükür. Ben sabah kalkınca Allah katında kendime soruyorum 'Nasılım'. 'İyi' deyip hayata başlıyorum. Başkasının ne dediğini çok hesaplamıyorum" diye konuştu.


Giresunspor'da teknik direktör sorununu çözmek için de görüşmeleri sürdürdüklerini söyleyen Başkan Peker, bu aşamada Ali Eren Beşerler ile büyük ölçüde anlaştıklarını kaydetti. Devre arasında takıma takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Peker, Kasımpaşa'dan Gürol Azer Kasımpaşa, Adanaspor'dan Hakkı Hocaoğlu, Beşiktaş'tan kaleci Erdem Köse, Kocaelispor'dan Musa Kuş ve Sivaspor'dan da Eyüp Kadri Ataoğlu ile prensip anlaşmasına vardıklarını, transfer çalışmalarının da
devam ettiğini sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 17:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?