3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Bağımsız Hekim şenliklerde konuştu

Giresun Bağımsız Milletvekili adayı Öner Hekim, kendisinin siyasi parti liderlerinin değil, Giresunlular'ın adayı olduğunu söyledi.

Hekim, seçim çalışmalarını haftasonu Piraziz İlçesi'ne bağlı Meşepuarı ve Tepeköy 2. Yela Yaylaları'nda düzenlenen şenliklerine katılarak sürdürdü. Festivallerde yaptığı konuşmalarda, kendisinin liderlerin değil, halkın adayı olduğunu ifade eden Öner Hekim "Ben hiç kimsenin değil, halkımın adayıyım. İnşallah sizlerin de desteği ile parlamentoya gidersem, farklı bir milletvekili olacağım. Örneğin tıpkı şimdi olduğu gibi kapım herkese ardına kadar açık olacak" dedi.

Kendisinin milletvekili olması durumunda fındığa sahip çıkacağını dile getiren Hekim, "Ben fındığa fiyat değil, üreticiye söz veriyorum. Zaten Giresun'un hak ve menfatlerini ve özellikle fındığı ve üreticiyi daha iyi savunmak için bağımsız aday oldum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 11:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit yeşil IP: 78.180.10.xxx Tarih : 15.07.2007 11:06:41
sayın millety vekili adayımız senın kazancagına butun kalbimizle inanıyoruz ben de o köyün torunuyum muhtarınız m güneşin yğeni halit yeşil selamlar eder ellerin öperım