19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Bakan Özak Giresun'da

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimde Giresun Belediyesini kaybettiklerini hatırlatarak Giresun halkının verdiği karara saygılı olduklarını söyledi.


Bakan Özak, İl Özel İdaresi Kültür Sitesi'nde yapılan AK Parti Giresun İl Teşkilatı 3. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Giresun Belediye Başkanlığı seçimini AK Parti’nin kaybettiğini hatırlatan Bakan Özak, Giresun halkının verdiği karara saygılı olduklarını belirtti.


Türkiye'nin güvenini ve istikrarını yaşatmaya çalıştıklarını dile getiren Bakan Özak, kongreye ilgi gösteren delegelere de teşekkür ederek şöyle konuştu:


“Burada tek bir liste var. Ama beraberinde coşku ve heyecan da var. 'Nasılsa başkan ve yönetim belli, hava güzel, gezeyim’ dememiş ve salonu doldurmak için buraya gelmişsiniz. Bu da partinize ve demokrasiye olan saygınızı göstermektedir.”
Bakan Özak, genel kurulun ardından görevine yeni başlayan Giresun Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Valilik önünde Vali Yaman tarafından karşılanan Özak, Valilik Şeref Defterini imzaladı, Vali Yaman'la görüştü.
Bakan Özak, daha sonra Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'u ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker'le görüştü. Ziyarette Peker, Bakan Özak'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Bakan Özak, daha sonra karayolu ile Trabzon'a gitti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 19:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?