7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Bakan Şimşek okul açtı

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK GİRESUN’DA

Maliye Mehmet Şimşek, Giresun Üniversitesi’ne (GÜ) bağlı Espiye ilçesindeki Meslek Yüksek Okulu’nun açılışına katıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün öğle saatlerinde Trabzon’dan karayolu ile Giresun’a geldi.

Giresun ziyaretinde Espiye ilçesinde yapımı tamamlanan Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksek Okulu’nun açılışına katılan Şimşek, burada yaptığı konuşmada tarımsal destek kapsamında fındık destek paralarının 23-25 Mart tarihleri arasında ödeneceğini söyledi. Giresun ve Ordu için önem arz eden Or-Gi Havalimanı’nın da müjdesini veren Bakan Şimşek “Fizibilite çalışması yapılıyor. En az maliyetle bu işi yapmaya çalışacağız. Dünya standartlarında Giresun’a Or-Gi Havaalanı’nı kazandıracağız. Bu projenin Giresun ve Ordu illeri için büyük önem arz ettiğinin bilincindeyiz. Bu projenin yöre halkına çok şey kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksek Okulu’nun açılışına Giresun Valisi Mustafa Yaman, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Ak Parti Milletvekili Ali Temur ile çok sayıda davetli katıldı.

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK GİRESUN’DA
MALİYE BAKANI ŞİMŞEK GİRESUN’DA
MALİYE BAKANI ŞİMŞEK GİRESUN’DA
MALİYE BAKANI ŞİMŞEK GİRESUN’DA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 15:18:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?