7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Bakan Yıldırım Giresun’da

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM GİRESUN’DA

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım bir dizi açılış için Giresun'a geldi.

Giresun'da Liman sahasına helikopterle iniş yapan Bakan Yıldırım'ı burada Vali Mustafa Yaman, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temur ve Hacı Hasan Sönmez ile daire amirleri karşıladı. Buradan Valiliğe geçen Bakan Yıldırım'a Vali Mustafa Yaman tarafından kemençe hediye edildi. Daha sonra Karadeniz Sahil Yolu yapımı sırasında yıkılan caminin yerine Karayolları müteahhit firmaları tarafından yapılan 1400 kişilik Çıtlakkale Mahallesi Camisi’nin açılışına katılan Bakan Yıldırım, Aksu mahallesinde yapımı tamamlanan Kız Meslek Lisesi’nin de açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin istikbali çocuklarımız için açılışını yaptığımız okulumuz hayırlı olsun. Ülkemizin geleceğine verdiğimiz önem eğitime yaptığımız yatırımlarla anlaşılır. Ulaştırma Bakanlığı’nın işi yol, liman, daha doğrusu altyapı yapmaktır. Taşa toprağa yapılan yatırımların bir ömrü vardır. Ancak eğitime yaptığımız yatırım nesilden nesile devam edecektir. Daha önce okullaşma oranı yüzde 55’iken bugün yüzde 98’lere çıkmıştır. Ulaştırma Bakanlığı olarak bilgi otoyolunu okullardan başlattık" dedi.

Bakan Yıldırım, AK Parti Teşkilatı’nı ziyaretin ardından Tirebolu ve Doğankent ilçelerindeki açılışlar için şehir merkezinden ayrıldı.

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM GİRESUN’DA
ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM GİRESUN’DA
ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM GİRESUN’DA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 16:46:03
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 17:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?