19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Baraj gezisi sonları oldu

GİRESUN’un Doğankent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi.

Ordu’da yaşayan 22 yaşındaki Utku Arda Usta, 27 yaşındaki Mustafa Şimşek, 25 yaşındaki Emre Türkmen ve abisi 27 yaşındaki Ferhat Türkmen, dün sabah Kürtün Baraj Gölü’nü görmek için bir gıda firmasına ait 34 BT 3044 palakalı otomobille Kürtün’e geldi.

Yakınlarını dün akşam Giresun’un Doğankent İlçesi'nden arayarak dönüş yoluna geçtiklerini söyleyen gençlerden bir daha haber alamayan aileleri Jandarma’ya haber verdi. Ancak Doğankent çevresinde dün gece yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Gençlerin akrabaları, bu sabah Doğankent’e 2 kilometre uzaklıktaki Güvenlik Tüneli çıkışında yol kenarında aracın tamponunu buldu. Etrafta yapılan araştırmada Harşit Çayı kenarına uçan otomobildeki 4 kişinin de öldüğü belirlendi. Otomobil içinde sıkışmış haldeki cesetler çıkarılarak Doğankent’te morga kaldırıldı.

Jandarma’nın yaptığı ilk incelemede, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle tünel çıkışındaki virajı alamayan otomobilin, önce yol kenarındaki bir asma köprünün beton duvarına çarptığı, daha sonra da yaklaşık 15 metre yükseklikteki istinat duvarından Harşit Çayı kenarına düştüğü belirlendi. Cesetlerin çıkarılışını izleyen yakınları gözyaşlarına boğulurken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü vurgulandı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 15:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?