7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Başarılı öğrencilere ödül

GİRESUN SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Giresun Sağlık İl Müdürlüğü’nün “Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” faaliyetleri kapsamında “Farkındayız, Kanseri Yeneceğiz” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren ortaöğretim kurumu öğrencilerine, ödüllerini düzenlenen törenle verildi.

Resim dalında birinci olan Giresun Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9/A sınıfından Hatun Yılmaz, ikinci olan Mimar Sinan Anadolu Lisesi 11/Fen A sınıfından Yusuf Öztürk, kompozisyon dalında birinci olan Mimar Sinan Anadolu Lisesi 11/TM-A sınıfından Tuğçe Bekdemir, ikinci olan Giresun Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 11/A sınıfından Emine Yılmaz ve üçüncü olan Alucra İmam Hatip Lisesi 12/A sınıfından Abdulsamet Tosun’a ödüllerini veren İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, çok önemli bir konuda duyarlılık gösterip başarılı olan öğrencileri tebrik etti. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, kanserle ilgili çalışmaları yıl içinde sürdürdüklerini, “Ekim Ayı Memem Kanseri Bilinçlendirme Ayı” faaliyetlerinde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sağlık Müdürlüğünün birçok alanda eğitim faaliyetleri yürüttüğünü de belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, toplumu bilinçlendirmek, öğrencileri teşvik etmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli istişare ettiklerini, düzenledikleri yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere de imkanları ölçüsünde ödül verdiklerini söyledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, kanser konusundaki yaklaşımları nedeniyle, dereceye giren öğrencilere ve onları eğiten öğretmenlerine teşekkür etti.

Ödül töreninde, İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Kontrol Biriminde görev yapan Hemşireler Asiye Özden ile Tülay Bilge Işık ile öğrencilerin eğitim gördükleri okullardan öğretmenlerde hazır bulundular.

GİRESUN SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 17:34:02
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 20:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?