3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Başbakan Erdoğan Giresun'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'un Praziz ilçesinde İsmail Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin açılışını yaptı. 

Ordu'da yaptığı Karadeniz Sahil Yolu resmi açılış töreni ve toplu açılış törenlerinin ardından Giresun'un Praziz ilçesine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada İsmail Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin açılışına katıldı. 

Samsun'dan sabah saat 10.30'da yola çıktıklarını hatırlatan Başbakan Erdoğan, "Dolu dizgin açılışlarımız devam ediyor. Biz yola çıkarken birşey söylemiştik. Tıpkı Aşık Veysel'in söylediği gibi 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece'. Bu akşam Rize'deyiz. Yarın sabah oradan yola çıkacağız. Borçka'ya geçeceğiz. Oradan yola çıkıp Sarp'a kadar uzanacağız. Böylece 542 kilometrelik yolu gezmiş, görmüş olacağız. Beraber çok hizmet yapacağız. Bunları beraber elele yapacağız, omuz omuza yapacağız. Yeter ki bizim azmimiz, kararlılığımız devam etsin. Biz size güveniyoruz. Biz size inanıyoruz. Sizler de bize inanın, güvenin. İşte bu güveninizin en büyük ispatı Karadeniz Sahil Yolu" dedi. 

Açılışta babasının sırtında Başbakan Erdoğan'ı selamlayan Tayyip Erdoğan Artul isimli 4 yaşındaki çocuk ilgi çekerken, açılışın ardından Karadeniz Sahil Yolu'ndaki incelemelerini sürdüren Başbakan Erdoğan, Bulancak ilçesi ve Giresun il girişinde yoğun ilgi ile karşılaştı. Yol boyunca alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Başbakan Erdoğan Trabzon'a hareket etti.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2007 Cumartesi 22:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?