3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Başkan, 2007 yılını değerlendirdi

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, göreve geldikleri günden itibaren Giresun halkı için bir şeyler yapmak ve üretmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 

Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, 2007 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Belediye olarak yaptıkları çalışmalar sonucu şehrin su sorununu çözdüklerini dile getiren Yüksel, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesinin de tamamen yenilendiğini ifade etti. 

Yaklaşık 2 milyon metrekare arsa ve arazi düzenlemesinin yapıldığını kaydeden Yüksel, yine geçen sene 7 bin metrekare kilitli parke ve 3 bin 500 metre bordür döşeme işinin de gerçekleştirildiğini söyledi. 2007 yılında kentte yol yapım çalışmalarının da sürdürüldüğünü belirten Yüksel, bu yaz döneminde asfalt faaliyetlerinin ilin yüksek kesimlerinde de devam ettiğini kaydetti. 

Göreve geldikleri süreçten bu yana hep Giresun ili ve halkı için bir şeyler yapmak ve üretmek için çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Yüksel, “Bu hedefle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Ayrıca göreve geldiğimizde alt ve üstyapı hizmetlerine de önem verdik. 2 yıl boyunca bu çalışmaları sürdürülüyor. Çok şükür yer altı yatırımlarımız bitti. En az 15-20 yıl hizmet verebilecek yatırımlar yapılmıştır. Bundan sonraki hedefimiz yeryüzüne çıkarak, makyaj çalışmalarına hız vermektir. Bu amaçla çeşitli mahallelerde park yapımına hız verilmiş ve sahil düzenlemelerine başlanılmıştır” diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 16:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?