7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Başkan Peker'den taraftara çağrı

GİRESUNSPOR BAŞKANI PEKER'DEN TARAFTARA ÇAĞRI

Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Peker, Bank Asya 1. Lig'de Cumartesi günü kendi saha ve seyircileri önünde konuk edecekleri Boluspor maçı öncesinde taraftarlara "tribünleri doldurun" mesajı gönderdi.

Başkan Peker, yaptığı açıklamada "Bütün Giresunspor taraftarlarını cumartesi günü tribünlere bekliyoruz. Giresunsporlu'yum diyen hiç kimse beleş tepelerden Giresunspor'a destek vermemelidir. Gerçek taraftarlarımız tribünlerde olmalıdır. Çünkü bu maç Giresunspor için çok önemlidir. Giresunspor'un kader maçlarından birisi olan bu maçı kazandığımızda play-off yolunda önemli bir avantaj yakalamış olacağız. Böylesine bir kader maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Ankara'da Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile birlikte Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüğünü ifade eden Peker "Yaptığımız görüşmeler sonucunda Giresunspor için hayalimiz olan yeni tesisleri kazandırma yolunda önemli bir mesafe aldık. Uzun zamandır Aksu mevkiindeki çöplük alanı olarak kullanılan 100 dönümlük dolgu alanına Giresunspor'un yeni tesislerin kurma yönünde çalışmalarımız olmuştu. Bütün bürokratik işlemler aşılmış

durumdadır. Tek beklentimiz çöplerin bir an önce kaldırılmasıdır. Bu konuda Giresun Belediye Başkanımız da gereken desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Bu alanda çöplerin kaldırılmasının ardından 20 veya 22 ay içerisinde tesislerimiz tamamlanmış olacaktır. Mevcut Giresunspor tesislerini ise Giresunspor'un altyapısına bırakacağız" diye konuştu.

GİRESUNSPOR BAŞKANI PEKER'DEN TARAFTARA ÇAĞRI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 17:21:01
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 17:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?