3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Başkan Yüksel'den bayram mesajı

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'de toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nın hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, toplum yaşamında önemli yeri bulunan bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günler olduğunu kaydetti.

Bayramlarda, dargınlık ve kırgınlıkların unutulması ve birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Yüksel, “Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın ilimize, milletimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 16:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 85.104.15.xxx Tarih : 30.09.2008 00:12:54

Cennet Giresun Belediye Başkanı Huşit YÜKSEL Bey Giresun a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Bizde Giresun lular olarak sayın başkanın bayramını içtrn ile kutlar sağlık ve mutlululuklar başarılar dileriz. Sayın başkanın Amerikada vefat eden rahmetli Ağabimim Ali KAPLAN 'ın naaşının Trabzon hava alanından alınarak Giresun Keşap Yivdindik köyüne nakli için göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine sonsuz teşekkürler ederim. Allah kendisinden razı olsun.Sağosun varolsun. Giresun böyle hizmet dolu bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı görüyorum.Allah yardımcısı olsun. Abdullah KAPLAN DÜZCE