3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Başkandan taraftara çağrı

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, Giresun halkından Giresunspor'a destek olmalarını beklediklerini söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, Giresunspor'a kalıcı gelirlerin sağlanması için Giresun Belediyesi'ne dolmuş hatları, akaryakıt istasyonu ve restoran yapımı için yer tahsisleri taleplerinin olduğunu hatırlattı.

Giresun Belediye Meclisi tarafından taleplerinin yasal olmayacağı gerekçesiyle kabul görmediğini hatırlatan Kitapçı, belediye tarafından Giresunspor'a destek sağlanmamasının kendilerini üzdüğünü belirtti. Türkiye'de belediyelerin profesyonel kulüplere her türlü desteği sağladığını, ancak Giresun Belediyesi tarafından Giresunspor'a herhangi bir desteğin verilmediğini söyleyen Başkan Kitapçı, "Bizlere verilen sözler vardı.

Giresun Belediyesi tarafından bizlere verilen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Adeta kandırıldık. Giresun Belediyesi, Giresunspor'a iyi gözle bakmamaktadır. Artık Giresun Belediyesi'nden hiçbir şey istemeyeceğiz. Giresun Belediyesi'nden herhangi bir şey talep etmeyeceğiz" dedi.

Giresun halkından Giresunspor'a destek olmalarını beklediklerini vurgulayan Kitapçı, "Hedefimiz güçlü bir takım kurmak. Bunun çabasını veriyoruz. Bank Asya 1. Lig zor bir lig. Futbolcu piyasası oldukça yüksek. Bu nedenle kısıtlı imkanlarımızla transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herhangi bir gelirimiz de bulunmamaktadır. Burada Giresun halkının desteğine ihtiyacımız var. Halkımızın verecekleri desteklerle güçlü bir kadro kurabilir ve Giresunspor'u iyi yerlere taşıyabiliriz" diye konuştu.

Öte yandan, Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, iç transferde kaleci Metin Aktaş ile prensip anlaşmasına varıldığı, dış transferde de Göztepe'den Enver Işık ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 18:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?