19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Belediyeden bin kişilik çadır

Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, bu yıl bin kişiye hitap edecek Ramazan çadırının kurulacağını söyledi.


Cinel, yaptığı açıklamada, 21 Ağustos tarihinde Ramazan ayının başlayacağını hatırlattı. Belediye olarak Ramazan ayı için hazırlıkların sürdürüldüğünü kaydeden Cinel, Ramazan ayı için geleneksel hale getrilen iftar çadırının, bu yıl da kurulacağını kaydetti. Cinel, belediye olarak, Ramazan çadırında her akşam bin kişiye iftar yemeği verileceğini, ayrıca da çeşitli Ramazan eğlencelerinin de düzenleneceğini kaydetti.


Belediye olarak fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere her Ramazan'da olduğu gibi bu yılda da yardımların yapılacağını dile getiren Cinel, "Belediye olarak Ramazan ayına büyük önem veriyoruz. Bunu da Ramazan boyunca yapacağımız etkinliklerle göstereceğiz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere yardımlarımız olacak. Ancak bu yıl ki yardımlarımız, önceki senelere göre farklılık gösterecek.

Belediye olarak bu yıl yardımlarımızı gerçek anlamda fakir, mahdur ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak istiyoruz. Bunun içinde Giresun'daki tüm mahalle muhtarlarımıza mektuplar gönderdik. Gerçek anlamda fakir, mağdur ve ihtiyaç sahibi aileleri bizlere bildirmelerini istedik. Şuan başvuruları değerlendiriyoruz. Gelen talebe göre de belediye olarak yardımda bulunacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 20:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?