3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Belediye'den ücretsiz çorba dağıtımı

Giresun Belediyesi Başkanı Hurşit Yüksel, belediye olarak ücretsiz çorba dağıtımı uygulamasını başlattıklarını söyledi.


Yüksel, yaptığı açıklamada, belediye olarak Giresun halkına sosyal hizmetlerin sürdürüldüğünü belirtti. Uzun süredir üzerinde çalıştıklarını ücretsiz çorba dağıtımı hizmetini yaklaşık bir hafta önce uygulamaya koyduklarını vurgulayan Yüksel,"Belediye olarak her sabah halkımıza ücretsiz çorba dağıtımı yapıyoruz. Bu uygulamadan, başta fakir, mağdur ve yardıma muhtaç kişiler ile öğrencilerimiz olmak üzere herkes ücretsiz olarak faydalanabilecekler" dedi.


Belediyenin Taşbaşı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen çorba dağıtımlarının sabah 07.00 ila 10.00 saatleri arasında gerçekleştirildiğini kaydeden Yüksel, Giresun halkının başlatılan uygulamadan memnun kalacağına inandıklarını kaydetti.
Yüksel, Giresun halkının ücretsiz olan çorba dağıtımlarına katılımlarını beklediklerini dile getirerek, hedeflerinin her sabah bin kişiye çorba dağıtımı olduğunu belirtti.


Giresun Belediyesi olarak fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere yardımların da sürdürüldüğünü vurgulayan Yüksel, hergün fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere 40 bine yakın ekmek dağıtımı yaptıklarını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?