19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Beşerler Giresun'u bıraktı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, teknik sorumlu Ali Eren Beşerler görevinden istifa etti.

Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, konu ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, teknik sorumlu Ali Eren Beşerler'in dünkü Adanaspor maçı sonrasında istifasını yönetime sunduğunu söyledi. Kendisinin Ali Eren Beşerler'e güvendiğini ve inandığını, bu nedenle de önce istifayı kabul etmediklerini vurgulayan Başkan Peker, "Ancak Ali Eren Beşerler hocamız, kararında ısrarcı oldu. İstafisıyla teknik kadroda yaşanacak değişimin Giresunspor'a daha hayırlı olacağını bize iletti. Bizi bu kararına ikna etti. Yönetim kurulu olarak Ali Eren Beşerler hocamızın istifasını kabul ettik" dedi.

Peker, Ali Eren Beşerler'den son derece memnun olduklarını ve istifasından dolayı da mutsuz olduklarını kaydederek, bu değişimin Giresunspor'a hayırlara vesile olmasını tememni ettiklerini vurguladı.

3 Mart Salı gününe kadar yeni teknik direktörü belirleyeceklerini ifade eden Başkan Peker, "Hocamızın istifasını kabul ettikten sonra yeni bir isimle anlaşmak için çalışmalara başladık. Prensipte anlaştığımız bir isim var şu an. Ancak kesin anlaşma sağlanmadan kamuoyuna bir açıklama yapmak istemiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki, Salı gününe kadar yeni teknik direktörümüzü beliryeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 00:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?