3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Bulancak geleceğe umutla bakıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'da mücadele eden Bulancakspor'da Kulüp Başkanı Necmi Sıbıç, Bafra Belediyespor karşısında hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sıbıç, maçla ilgili yaptığı açıklamada, dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Bafra Belediyespor'u 4-1 mağlup ettiklerini hatırlattı. Karşılaşmanın ilk yarısı ve maçın ikinci yarısının başında Bafra Belediyespor'un sert futbolu nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını vurgulayan Sıbıç, "Karşılaşmanın ikinci yarısının 60. dakikasından sonra oyunun kontrolünü tamamen ele aldık. Sahaya istediğimiz futbolu daha iyi yansıttık. Maçın son 15 dakikasında da bulduğumuz 3 golle de sahadan 4-1 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldık. Bafra Belediyespor karşısında ortaya koyduğumuz iyi futbolun sonucu olarak haklı bir galibiyet elde ettik" dedi.

Bafra Belediyespor karşısında alınan galibiyetle ligde zirve yarışına ortak olduklarını dile getiren Sıbıç, "Son haftalarda aldığımız iyi sonuçları gelecek haftalarda da sürdürerek, sezon sonunda TFF 2. Lig'e yükselmeyi başaracağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 11:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?