4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Bulancak Kültür Şenliği başladı

Giresun'un Bulancak İlçesi'nde bu yıl 8-11 Haziran tarihleri arasında 7.'si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kültür ve Sanat Şenliği, şenlik yürüyüşüyle başladı. 

Bulancak Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, Bulancak Mahallesi'nde bulunan şenlik alanında sona erdi. Yürüyüşe Bulancak Kaymakamı Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, ilçede bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle ilçe halkı katıldı. 

Şenlik alanında yürüyüşün ardından konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek olan şenlikle birlikte, Bulancak'ın kültürü, sanatı ve doğal güzelliklerinin gerek yurtiçi ve gerekse de yurtdışında tanıtımını sağlayacağını öne sürdü. Şenliğin 8-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini aktaran Aydın, 3 gün boyunca sanat ve kültürel etkinliklerin ağırlıkta olduğu bir şenlik yapılacağını kaydetti. 

Bulancak 7. Uluslararası Kültür ve Sanat Şenliği'nde konserler, tiyatro gösterileri, halk oyunları gösterileri ve sergiler gerçekleştirilecek.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 19:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?