3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Bulancak maç sonrası karıştı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Bulancakspor ile Bafra Belediyespor arasında oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren karşılaşma öncesi çıkan olaylar maç sonrasında da devam etti.

Bulancak İlçe Stadı'nda oynanan maç öncesi Bulancaksporlu taraftarların bulunduğu tribüne Bafra Belediyespor taraftarları taşlarla saldırdılar. Atılan taşlardan dolayı Bulancaksporlu bir taraftar kafasından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olaylar polisin müdahalesiyle önlenirken, açık tribündeki Bulancaksporlu taraftarlar kapalı tribüne alındı. Bu arada şeref tribününde de iki takımın yöneticileri arasında bir süre gerginlik yaşandı. Karşılaşma olaylar nedeniyle 10 dakika geç başladı.

Karşılaşma sonrasında da gerginlik devam ederken, 2 takım taraftarları birbirlerine taşlarla saldırdı. Polis, olaylara paintball oyununda kullanılan boya tabancaları ile müdahale etti. Göz yaşartıcı bomba yerine boya tabancası kullanan polis ekipleri, stattan çıkartılan Bafra Belediyespor taraftarlarını polis otoları ve Giresun'a geldikleri araçlarla yoğun güvenlik önlemleri altında ilçe dışına götürerek olayları bastırdı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 18:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?