3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Bulancakspor yönetimi istifa etti

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'da kümede kalma mücadelesi veren Bulancakspor Yönetim Kurulu aldığı karar doğrultusunda toplu olarak isitfa etti.

Bulancakspor Kulübü Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak dün akşam yaptıkları toplantıda, kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizin aşılamaması ve kulübe gerekli desteğin sağlanamaması nedeniyle istifa kararı aldıklarını söyledi.

Sıbıç, Bulancakspor'un başarısı için yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını, bunu yaparken yalnız bırakıldıklarını belirterek "Kulüpte uzun zamandır maddi bir kriz yaşanıyordu. Bunu aşmak için uzun süre çaba sarfettik. Ancak yeterli desteği bir türlü göremedik. Yanlız bırakıldık. Kulüp birkaç kişinin çabalarıyla ayakta kalmaya çalışıyor. Bu durumu daha fazla taşıyamadık. Yönetim Kurulu olarak maddi destek gelmemesi nedeniyle istifa kararı aldık" dedi.

Sıbıç, Bulancakspor'un kümede kalma mücadelesi verdiğini hatırlatarak, istifa etmelerine rağmen takımın ligde kalması için hertürlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Bulancak halkının, zor günler geçiren kulübe sahip çıkmasını isteyen Sıbıç," Takım ligde kalma mücadelesi veriyor. Çok zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerden kurtulunması için Bulancak halkının takımına sahip çıkması gerekli" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 17:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?