3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Bulancakspor'da Necmi Sıbıç dönemi

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Bulancakspor'da, kulüp başkanı Tahsin Peker görevinden istifa ederken, yönetim kurulu tarafından yerine ikinci başkan Necmi Sıbıç getirildi.

Bulancakspor Kulübü Başkanı Necmi Sıbıç, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Peker'in, dün itifasını yönetim kuruluna sunduğunu söyledi. Sıbıç, Peker'in görevden ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını, yönetim kurulu olarak dün akşam toplantı yaptıklarını ve göreve devam kararı aldıklarını dile getirerek "Yönetim Kurulu toplantısında, kulüp başkanlığına benim getirilmem kararlaştırıldı" dedi.

Sıbıç, Bulancakspor olarak hedeflerinin TFF 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirterek bu hedef doğrutusunda çalışacaklarını söyledi.

Bulancakspor'un önemli maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu, bunları aşmak için de girişimlerinin sürdüğünü kaydeden Sıbıç," Bulancak halkını, takımları Bulancakspor'a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bulancak halkının vereceği destekle, kulübü daha iyi yerlere taşıyabiliriz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 13:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?