3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

ÇEDAŞ personeline plaket

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) ve Dereli ilçesinde bulunan sivil toplum örgütleri tarafından, Çoruh Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Giresun İl Müdürü Köksal Çamaltı ve Dereli ilçe müessesinde görevli 8 personele plaket verildi.


GESOB binasında yapılan törende konuşan GESOB Başkanı Ali Kara, ÇEDAŞ Giresun İl Müdürü Köksal Çamaltı'nın Giresun'da önemli yatırımların yerine getirilmesine vesile olduğunu söyledi. Çamaltı'ya yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür amacıyla plaket vermeyi uygun bulduklarını belirten Kara, aynı çalışma azmini diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevlilerden de beklediklerini dile getirdi.


ÇEDAŞ Giresun İl Müdürü Köksal Çamaltı ise verilen ödül dolayısıyla GESOB ve Dereli sivil toplum örgütlerine teşekkür etti. Dereli ilçesinin bölgede birçok yaylanın bulunması nedeniyle elektrik hizmetleri yönünden oldukça önem arz ettiğini kaydeden Çamaltı, “Elimizdeki imkanlar dahilinde gece-gündüz Dereli kırsalında ve öncelikle Kümbet, Bektaş ve Kulakkaya yaylalarındaki arızalara en kısa zamanda müdahale edecek şekilde çalışıyoruz. Takım ruhuyla çalışmaya gayret ettik. Biz de elimizden geldiğince bu takımı iyi idare etmeye çalıştık” dedi.
Konuşmaların ardından GESOB Başkanı Ali Kara, ÇEDAŞ Giresun İl Müdürü Köksal Çamaltı ve Dereli müessesesinde görevli 8 personele plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 17:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?