3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Çekırmelikoğlu GTSO Başkanlığı'na talip

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Meclis Başkanı Hasan Çekırmelikoğlu, GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

GTSO binasında basın toplantısı düzenleyen Çakırmelikoğlu, seçimlerin 21 Şubat 2009 tarihinde yapılacağını hatırlatarak seçimlerde, yönetim kurulu başkanlığına adaylığını koymaya karar verdiğini ve oda üyelerinin oylarına ve desteklerine talip olduğunu söyledi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesi durumunda Giresun'un ticari hayatına ivme kazandıracak yeni projeleri hayata geçireceğini kaydeden Çakırmelikoğlu, yapılacak çalışmalarla Giresun’un sadece bölgenin değil ülkenin gıpta ettiği bir sanayi ve ticaret kenti olacağını vaat ederek şöyle konuştu:

“Çakırmelikoğlu ailesi olarak 1950 yılından bu yana Giresun'da başlayan ticari yolculuğumuzda önemli mesafeler kat ettik. Önce bölgemizde, sonra ülke genelinde ve hatta dünyanın önemli ülkelerinde hatırı sayılır başarılara imza attık. Ticarette elde ettiğimiz bu başarıyı Giresun'a borçlu olduğumuz gerçeğinden yola çıkarak 2004 yılından bu yana oda bünyesinde aktif görev aldım. Meclis Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıllık zaman zarfında çok değerli arkadaşlarımdan büyük destek gördüm. Görev yaptığımız süreçte ekip arkadaşlarımla birlikte önemli işlere imza attık.

Farklı deneyimler ile yeni açılımların oluşumuna çalıştık. Büyük bir onurla sürdürdüğüm Meclis Başkanlığı görevimden sonra şimdi de 21 Şubat 2009 tarihinde yapılacak olan seçimde GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na talibim. Bize verilecek destekle çıkacağımız yolda şehrimizin ticari hayatına ivme kazandıracak yeni projeleri hızla hayata geçireceğiz. Giresun'un sadece bölgenin değil, ülkenin gıpta ile izlediği sanayi ve ticaret kentleri arasına taşıma amacında olacağız.”

Bütün partilere ve görüşlere eşit mesafede olduğunun altını çizen Çakırmelikoğlu, “Giresun'u ticari ve sanayi açısından Türkiye'nin önemli bölgeleri arasına sokabilmek için elbirliği ile büyük bir seferberlik başlatacağız. Tüm partilere ve görüşlere eşit mesafede, Giresun insanı gibi vakur duran bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Bu çatı altında girişimci, aktif, yapıcı ve kararlı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bu uğurda elimizi taşın altına sokmaya, gözümüzü budaktan sakınmamaya kararlıyız” diye konuştu.

Çakırmelikoğlu, basın toplantısında listesinde yer alacak yönetim kurulu üyelerini de basına tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?