19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

CHP adayı esnaf ziyaretinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Aksu, seçim çalışmalarını bugün Gedikkaya mahallesi ve Sebze Hali'nde sürdürdü. Sebze halinde esnaflar ve Gedikkaya mahallesinde Kerim Aksu vatandaşlarla buluşurken, buralarda kendisine büyük ilgi gösterildi. Esnaflar ve vatandaşlarla sohbetler eden ve sorunlarını dinleyen Aksu, kendilerinden 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi için desteklerini istedi. Seçim çalışmalarını değerlendiren Aksu, yapılan kamuoyu anketlerinde kendisinin, diğer partilerin adaylarına göre açık ara önde gittiğini söyledi. Aksu, yapılan anketler ve seçim gezilerinde halkın ilgisinden yola çıktığında kendisinin Giresun Belediye Başkanı seçileceğine inandığını vurguladı.


Aksu, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'i eleştirerek, Yüksel'in Giresun'da 5 yıllık zaman içerisinde gerçek manada yaptığı hiçbir hizmetinin olmadığını savundu. "Giresun Belediyesi'nde başkan sayın Hurşit Yüksel'in dönemi bitmiştir" diyen Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Giresun'da iktidar partisinin bir belediye başkanı var. Bana Giresun Belediye Başkanı sayın Hurşit Yüksel'in gerçek manada 2 ya da 3 projesini sayabilir mi, Giresun halkı? Varsa bizde bilelim. Trabzon ve Ordu'nun katı atık başta olmak üzere birçok sorunu hallettiklerini görüyoruz. Öte yandan Giresun'a bakıyoruz, Giresun sorun yumağı halin dönüştürülmüş. Giresun malesef sayın Hurşit Yüksel'le 5 yılını kaybetmiştir. Olay şudur; olay, beceri, bilgi ve yönetimle ilgilidir. Bu yönetim işi başaramamıştır. Biz sayın belediye başkanı Yüksel'in dönemini doldurduğu kanısındayız. 5 yıl yeterlidir, Giresun bir 5 yıl daha Hurşit Yüksel'i kaldıramaz. Değişim şarttır. Bu değişe biz ve halkımızın hazır olduğunu görüyoruz."
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?