8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

CHP “hayır” gezilerini sürdürüyor

CHP GİRESUN’DA REFERANDUM’DA “HAYIR” GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Teşkilatı referandumda niçin “Hayır” diyeceklerini anlatmak amacıyla gezilerini sürdürüyor.

Eynesil, Güce, ve Bulancak ilçeleri ile Kümbet Yaylası’nda esnafları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden CHP’liler, halktan referandumda ‘Hayır’ oyu vermelerini istediler.

CHP Milletvekili İl Başkanı Aykut Gezmiş, öncülüğünde esnaf ziyaretlerini yapan CHP heyetine Milletvekili Eşref Karaibrahim, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Halkın kendilerine yoğun ilgisini olduğunu aktaran CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, 12 Eylül’ün üreticinin AKP’den hesap sorma günü olduğunu söyledi.x

Gezmiş, amaçlarının referanduma kadar gece gündüz çalışarak çalmadık kapı bırakmayarak halkı bilgilendirmek olduğunu kaydederek “12 Eylül Türkiye'nin geleceği açısından tarihsel bir sınavdır. Ya yargıyı AKP'nin siyasi güdümüne sokacağız ya da demokrasiye sahip çıkarak sivil dikta özlemlerini sandığa gömeceğiz. Milletin projesi yalanıyla kendi istedikleri değişiklikleri halka sunan AKP'nin halka söylediği yalanlara geçit vermeyeceğiz” dedi.

Esnaf ve vatandaşların da kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Gezmiş, “Esnaf çok kötü durumda. İşleri yok ekonomik sıkıntı içindeler. Hepsi Başbakan’ın Giresun’a geldiğinde fındığa hak ettiği değeri vereceğini umduklarını ancak büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını söylüyorlar. Ürününe istediği desteği alamayan fındık üreticisi de her şeyin bilincinde. Evet yazılı otobüste gezerek halkı kandırmaya çalışan Başbakan’dan ve AKP’den 12 Eylül’de üreticilerle birlikte hesap soracağız” diye konuştu.

Gezmiş, ‘Hayır’ gezilerinin her gün başka bir ilçeye veya yerleşim merkezine aralıksız süreceğini ve halkı bilgilendirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

CHP GİRESUN’DA REFERANDUM’DA “HAYIR” GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 14:36:03
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?