2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

CHP İl Başkanı istifa etti

CHP İL BAŞKANI GEZMİŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

28 Mart 2010 tarihinde yapılan kongre ile CHP Giresun İl Başkanı seçilen Aykut Gezmiş, yaklaşık 10 aylık il başkanlığının ardından istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, önce Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ardından parti binasında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bazı belediye ve il genel meclis üyeleri, ilçe teşkilatları ve partililerin de katıldığı basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gezmiş, il başkanlığı sürecinde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, son 10 gündür yaptığı görüşmelerin ardından, milletvekilliği aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

Gezmiş “Yaptığım çalışmalar ve belirtiler görüşler doğrultusunda siyasette genç, yeni yüzler görülmek istendi. Bu doğrultuda önce il başkanı seçildim. Şimdi de aynı görüşler doğrultusunda milletvekilliğine aday adayı oluyorum. İl başkanlığımdan ayrılıp daha onurlu bir görev olan milletvekilliği aday adayıyım. Liste ne olursa olsun açıklandığında ister ilk sırada isterse son sırada olayım partim için çalışacağım. Benimle beraber adı geçen bütün adayların hepsi bir birinden değerli şahsiyetlerdir. Hiç birini diğeri ile kıyaslayıp eleştirmemeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyelim” dedi.

Öte yandan CHP Görele İlçe Başkanı Selahattin Karaahmetoğlu ile CHP Espiye İlçe Başkanı İsmail Kadri Güven’in de istifa ederek aday adaylığı başvurusu yapacakları bildirildi.

CHP İL BAŞKANI GEZMİŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 15:19:05
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 17:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?