3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

CHP seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Kerim Aksu, Mahalli İdareler Seçimi için, en fazla oyu alabilecek kişileri aday göstereceklerini söyledi.


Aksu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da partilerinin seçim ve adaylık sürecinin başladığını belirtti. Seçim için parti genel merkezinin adayların belirlenmesinde yetkiyi il teşkilatlarına verdiğini hatırlatan Aksu, adayların belirlenmesi çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti.
Mahalli İdareler Seçimi için, en fazla oyu alabilecek kişileri aday göstereceklerini vurgulayan Aksu, "CHP olarak Mahalli İdareler Seçimi'ni çok önemsiyor ve iddialı hazırlanıyoruz. Adayların belirlemesinde titiz davranıyoruz. Bunun için kamuoyu yoklamaları yapıyoruz. Seçimde en çok oyu alabilecek isimleri aday göstereceğiz" dedi.


Aksu, CHP'nin, Mahalli İdareler SeÇimi'nden birinci parti olarak çıkacağına inandıklarını belirterek "Herkesi partimiz çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. CHP, bu seçimden birinci parti olarak çıkacaktır. Bu potansiyel CHP'de var" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 15:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?