2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

CHP vekil adaylarını tanıttı

CHP GİRESUN’DA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun milletvekilli adaylarını basına tanıttı.

CHP Giresun İl Başkanı Mustafa Kısa, yaptığı konuşmada, milletvekili adaylarının Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu ve Nilay Pınar olduğunu belirterek, "Bu kadro CHP’yi Giresun’da birinci parti yapacak kadrodur. Adaylarımızın hepsi kendi sorunlarını çözmüş, kendi hayatlarında başarılı olmuş şimdi de ülke sorunlarını çözme yolunda mücadeleye atılmak için yola çıkmışlardır" dedi.

CHP’nin hem Giresun’da hem de Türkiye’de birinci parti olacağını ileri süren milletvekili birinci sıra adayı Selahattin Karaahmetoğlu “Meselemiz ülke meselesidir. İnanıyorum ki Giresun’da ve Türkiye’de birinci parti olacağız. Mücadelemiz insanların onuruyla yaşayabileceği bir düzen kurmak olacaktır” diye konuştu.

CHP ikinci sıra milletvekili adayı Aykut Gezmiş ise “Aday adaylığı sürecinde de defalarca söylediğim bir sözü tekrar etmek istiyorum. Ne milletvekilliği ne de sıralamayla ilgili değilim. Tek hedefim CHP’nin iktidar olmasıdır. Bütün aday adayları bir birinden kaliteliydi ancak 13 aday adayından sadece 4 tanesi sıralamaya girebilecekti. İnanıyorum ki bütün aday adaylarımız ve adaylarımız birinci sıraymış gibi çalışacak ve CHP’yi Giresun’da birinci parti yapacaktır” şeklinde konuştu.

CHP’nin üçüncü sıra adayı Bülent Bektaşoğlu ise sıralamada istediği yerde olamasa da birinci sıradaymış gibi çalışacağını, CHP’nin rozetini dahi taşımaktan onur duyduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 13:16:02
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 14:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?