7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

CHP’den MHP’ye geçtiler

CHP’DEN MHP’YE GEÇTİLER

Giresun’un Görele ilçesi Köprübaşı Beldesi’nde CHP üyesi olan 10 kişi MHP’ye geçti.

MHP Köprübaşı Belde Teşkilatı Kurucu Başkanı İbrahim Tüysüz, bugüne kadar MHP teşkilatının beldelerinde açılmamış olmasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek referandum öncesi belde teşkilatlarının kurulmasının anlamlı olduğunu söyledi. Köprübaşı Beldesi Taşlık Mahallesi’nde iki dönem muhtarlığının ardından MHP Belde Kurucu Başkanı olan İbrahim Tüysüz, “Henüz teşkilatımız kuruluş aşamasında olmasına rağmen CHP’den istifa eden yaklaşık 10 kişi partimize üye olmuştur. Referandum öncesi teşkilatımızın kurulması ve kısa zamanda önemli bir üye sayısına ulaşmamızı çok önemsiyorum“ dedi.

Partilileriyle Belde Teşkilatı'nda bir araya gelen MHP Görele İlçe Başkanı Nevzat Günay ise, referandumda partilerinin hayır oyu vereceğini hatırlatarak, ülkesinin geleceğini düşünen herkesin de bu doğrultuda oy vermesi gerektiğini ifade etti.

Günay, “Herkes doğruyu ve yanlışı ayırt edebilecek düzeyde bir fikre sahiptir. Bu nedenle iyi düşünüp referandumda ülkenin geleceği için oy kullanmak gerekir. Kimseye oyunuzu şu yönde kullanın demiyoruz. Fakat ülkenin geldiği nokta ve gittiği yön bellidir. Buna göre en doğru kararı vererek referandumu değerlendirin” dedi.

CHP’DEN MHP’YE GEÇTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 11:27:02
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 11:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?