2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

CHP'li adaydan yürüyüşe destek

CHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAYI GEZMİŞ’DEN ‘BÜYÜK ANADOLU YÜRÜYÜŞÜ’NE DESTEK

CHP Giresun 2. sıra milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Artvin’den “Büyük Anadolu Yürüyüşü” adı altında yola çıkan çevrecileri Giresun’un Espiye ilçesinde karşılayarak onlarla birlikte Keşap’a kadar yürüdü.

Hidroelektrik Santralleri’ni (HES) protesto eden grupla sohbet ederek yürüyen Gezmiş, CHP iktidarında çevreye özel önem vereceklerinin altını çizerek, “Biz insan odaklı bir politika izliyoruz. İnsanımıza ve çevremize zarar verecek her şeyin karşısında olacağız. Doğayı ve sağlığımızı tehdit eden uygulamalara son vereceğiz” dedi.

CHP 2. sıra milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Türkiye’nin dört bir yanından yola çıkan duyarlı grubun çok önemli ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiğinin altını çizerek “Sizinleyiz, eyleminizi sonuna kadar destekliyoruz. Kuşkusuz bizler de derelerimizin özgür akmasını istiyoruz. Ve biliyoruz ki bu ülkeyi yönetenler, enerji konusunda kayıpları, kaçakları önlemeyi becerebilseler ihtiyaç duyulan enerji elde edilecek. Doğanın bu denli tahribatına gerek kalmayacak” şeklinde konuştu.

‘Büyük Anadolu Yürüyüşü’nü gerçekleştiren grup 20 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de Giresun Atapark’ta bir basın açıklaması yaparak yoluna devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 17:36:04
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?