3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

CHP'nin adayı Kerim Aksu

Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Giresun Belediye Başkan adayının Kerim Aksu olduğu açıklandı.

Mahalli İdareler Genel Seçimi için CHP'nin Giresun'da belirlenen belediye başkan adayları, Giresun Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle basına tanıtıldı.

Törende konuşan CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'nin Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun'da bulunan tüm belediyelere talip olduklarını söyledi. Binici, CHP'nin, seçimden başarıyla çıkacağına inandıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından adaylığı kesinleşen ilçe ve belde belediye başkan adayları basına tanıtılırken, CHP’nin Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu olarak açıklandı.

CHP’nin ilçeler ve beldelerde adaylığı kesinleşen diğer isimler ise şu şekilde oluştu: “Eynesil Belediye Başkan adayı Mustafa Yaşar Kelleci, Görele Belediye Başkan adayı Selahattin Karaahmetoğlu, Görele ilçesi Çavuşlu beldesi Belediye Başkan adayı Oktay Kutluk, Doğankent Belediye Başkan adayı Hamza Alim, Tirebolu Belediye Başkan adayı Buhan Takır, Güce Belediye Başkan adayı Osman Karabatak, Espiye Belediye Başkan adayı Adnan Şahan, Espiye ilçesi Soğukpınar belde Belediye Başkan adayı İbrahim Akgün, Yağlıdere Belediye Başkan adayı Mehmet Kılınç, Dereli Belediye Başkan adayı Muzaffer Karkayalı ve Piraziz Belediye Başkan adayı Hüseyin Görgülü.”

Aday tanıtım törenine CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, ilçe ve belde teşkilat başkanları, eski milletvekilleri ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 22:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?