29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

CHP'nin kapısı halka her zaman açık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Türk halkının oylarıyla kendilerini desteklemelerini isteyerek, "CHP'li belediyeler çağdaş anlayışla yönetilecek ve belediyelerin kapıları her zaman halka açık olacaktır" dedi.


Karaibrahim, partisinin Bulancak ilçesi belediye başkan adayı Fatma Karaibrahim Canik'in seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne 37 gün kaldığını hatırlattı. CHP'nin, Mahalli İdareler Seçimi'ne ciddi şekilde hazırlandığını vurgulayan Karaibrahim, hedeflerinin Türk halkının da destekleriyle seçimden birinci parti olarak çıkmak olduğunu dile getirdi.
Türk halkını AK Parti'ye oy vermemeye çağıran Karaibrahim, "AK Parti, Türkiye'yi iyi yönetmiyor. Her geçen gün Türkiye'de daha da kötüye gitmektedir. Bu duruma Türk halkının tepkisiz kalmamasını istiyorum. Türk halkından, AK Parti'ye oy vermemelerini istiyorum. Gösterin tepkinizi. AK Parti'yi sandığa gömün. AK Parti'ye geçit vermeyin" dedi.


Karaibrahim, CHP'li belediyelerin kentleri mükemmel şekilde yönettiklerini vurgulayarak "Türk halkından, Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'ye destek vermelerini istiyoruz. Bizlere destek olurlarsa, bulundukları kentler çağdaş bir anlayışla yöneticilecek. Her zaman belediyenin kapıları halka açık olacak. Size bu konuda söz veriyorum. İşçisi başlamadan, belediye başkanı belediyede olacak. Memuru ve işçisi çıkmadan, belediye kapanmadan, belediye başkanı makamından ayrılmayacak. Esnafı dükkan dükkan, vatandaşı ev ev gezerek sorunlarını tespit edecek, çözümlerine yönelik yoğun çalışmalar yapacak. Mücadeleler verecek. Bu konuda sizlere söz veriyorum" diye konuştu.


CHP Giresun İl Başkanı Murat Ersoy ise, AK Parti'nin Türkiye'yi kötü yönettiğini savundu. Türkiye'nin, AK Parti iktidarından kurtulması gerektiğini ifade eden Ersoy," AK Parti iktidarı sallanmaktadır. Bu seçim büyük fırsattır. Sallanan AK Parti'yi silkelememiz lazım. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.
Konuşmaların ardan CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Fatma Karaibrahim Canik'in seçim bürosunun açılışı yapıldı.
Açılış törenine CHP Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Kirmanoğlu, CHP Bulancak İlçe Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, kalabalık partili ve ilçe halkı topluluğu katıldı

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 18:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?