2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

CHP’nin vekil hedefi ne?

CHP’NİN GİRESUN’DA HEDEFİ EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ

CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim parti binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin OR-Gİ Havaalanı ve Eğribel Tüneli’yle ilgili açıklamalarda bulunduğunu hatırlatan CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim “2007 Genel Seçimlerinde de hatırlayacağımız gibi AK Parti’nin gündemi Giresun’da OR-Gİ Havaalanı, Eğribel Tüneli’ydi. Yine seçim arefesinde AK Parti Milletvekili Canikli aynı konuları gündeme getirmektedir. Demek ki bu seçim sürecinde de Eğribel Tüneli’ni OR-Gİ Havaalanı’nı konuşacağız. Ancak bu konuları gündeme getirenler Fiskobirlik’i konuşmuyorlar. Fiskobirlik ne haldedir. Burada çalışan işçiler maaş alamıyorlar evlerini nasıl geçindiriyorlar konuşulmuyor” dedi.

Yapılacak genel seçimlerde CHP’nin Giresun’daki beklentisini de ifade eden Karaibrahim “CHP Giresun’da 4-0 için çalışıyor. Ancak hedefi en az 2 milletvekilidir. AK Parti 4 milletvekili alacağını açıklıyor bu gerçekdışıdır ve mezarlıktan geçerken türkü söylemeye benzer. CHP’de kimin aday olduğu değil parti önemlidir. Ben adaylığımı ise seçim tarihi belirlendikten sonra açıklayacağım” diye konuştu.

CHP’NİN GİRESUN’DA HEDEFİ EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 15:45:05
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 18:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?