7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

CHP'ye yoğun katılım

CHP'DE TOPLU ÜYE KATILIMI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Teşkilatı, toplu üye katılım töreniyle 250 kişiyi bünyesine kattı.

İl binasında düzenlenen CHP Grup Başkan Vekili ve Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Aykut Gezmiş ve partililer katıldı. İl Başkanı Aykut Gezmiş, "Son bir ay içerisinde yaklaşık bine yakın üye yaptık. Bugün 250 kişiyi daha partimize törenle katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık görülmektedir ki ülkenin umudu Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP'nin son kurultay ile iktidara koşar adım gittiğini savunarak, kendilerini son yıllarda hiç bu kadar tek başına iktidara yakın hissetmediklerini söyledi. Hamzaçebi, "CHP'nin 2011 seçim projesi; birlik, beraberlik, kardeşliktir. 8 yıldır iktidar olan AK Parti her alanda ülkeyi ayrıştırmaya görülmüştür. Gün ayrışma değil, birlik, beraberlik günüdür. CHP ise bunu 2011 seçimlerinde iktidara geldiğinde sağlayacaktır" diye konuştu.

AK Parti'nin politikalarını eleştiren Hamzaçebi, "AK Parti devamlı özelleştiriyor. Giresun'da SEKA'nın, Fiskobirlik'in ne olduğunu sormak lazım. 2004 yılında fındık üreticilerimiz bir don afeti yaşadı. Yıl 2010 hala don afet parasını üreticilerimiz alamadı. AK Parti'nin ekonomi politikası ülkenin enerjisini tüketmiştir" dedi.

Ülkedeki işsizlik sorununu da değerlendiren Hamzaçebi, "AK Parti ülkeyi 2.5 milyon işsizlik sorunuyla devraldı, bugün bu arakam 4.2 milyona ulaşmıştır. Bir kişinin işsiz kalması trajediktir. Ancak 4.2 milyon kişinin işsiz kalması ise başbakana göre istatistiktir. Bu kadar işsizliğin arkasındaki trajediyi bilmiyor. CHP ise Türkiye ekonomisini üretken hale getirecektir. Üreten bir Türkiye olacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından 250 yeni üyenin arasından seçilen 10 kişiye CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi tarafından parti rozeti takıldı. Rozet takılanların çoğunun ise başörtülü oldukları görüldü.

CHP'DE TOPLU ÜYE KATILIMI
CHP'DE TOPLU ÜYE KATILIMI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 16:15:01
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 22:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?