2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Çiftçiye tam destek

Giresun’un Şebinkarahisar İlçe Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçi ürünlerinin değerlendirilmesi kapsamında 2 ton Şebin Cevizi alımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şebinkarahisar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hidayet Semerci, “İlçemizin sembolü olan, üretimi yapılan meyvelerin başında gelen ve ilçemiz ekonomisi için büyük bir pay oluşturan Şebin Cevizi için kooperatifimizce çiftçi ürünlerinin değerlendirilmesi kapsamında 2 ton Şebin Cevizi alımı yaptık” dedi.

Üreticiden alınan bu cevizlerin Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 90 Kooperatif arasında değerlendirileceğini kaydeden Semerci “Gelecek yıl içinde kooperatifimizce pekmez alımı yapılması da düşünülmektedir. Bu alımlardan dolayı çiftçilerimizin oldukça memnun olduklarını gözlemledik ve bizlere bu tür uygulamaların devam ettiği takdirde üretimin artacağı ve ürünlerinin değer kazanacağını beyan ettiler. Bizde bu doğrultuda hareket ederek ilçemizde üretilen ürünler için bir taban fiyatı oluşarak bu ürünlerin ucuza satılmasının önüne geçilmesi ve çiftçilerimizin ürettikleri ürünleri satabilmeleri için pazar bulmalarına katkıda bulunmakta ve destek olmaktayız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2011 Cuma 17:46:46
Güncelleme :25 Kasım 2011 Cuma 17:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?