3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Çotanak hedefe kilitlendi!

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Ligin iki maçında sahadan oldukça şansız yenilgilerle ayrıldık. Üzerimizdeki olumsuz havayı dağıtmamız için 3 puana ihtiyacımız var. Samsunspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Ligdeki hedeflerinin üst sıralarında yer almak olduğunu ve bunun mücadelesini yaptıklarını ifade eden Birinci, şunları söyledi:

''Yeni ve genç bir kadro ile lige başladık. Bu kadronun bizi hedefimize taşıyacağına inanıyorum. Bundan sonra ekibimiz başarılı oyunu ile sürekli konuşulacaktır. Bunun için Samsunspor karşılaşmasını bir başlangıç olarak görüyoruz. Oyuncularımıza güveniyorum. Samsunspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandık. Artık hata yapmak istemiyoruz. Zor maçlarımızdan birini oynayacağımız Samsunspor deplasmanından galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz. ''

Birinci, sakatlığı bulunan Emre, Sinan ve Muzaffer'in Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

AA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 15:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?