8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Cumhuriyet konserine büyük ilgi

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET KONSERİ

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 87. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Giresun Belediyesi ünlü sanatçı Edip Akbayram ve kızı Türkü’nün sahne aldığı Cumhuriyet Konseri düzenledi.

Giresun Belediyesi tarafından 19 Eylül Spor Salonu’nda düzenlenen konserde sahne alan Edip Akbayram’a büyük ilgi gösterildi. 10. Yıl Marşı’yla sahneye çıkan Edip Akbayram sevilen parçalarını seslendirdi. Konsere katılanların bütün şarkılarına büyük coşku ile eşlik ettiğini gören Edip Akbayram, hiçbir konserde Giresun’daki kadar keyif almadığını söyledi. Akbayram “Ne Çankaya’daki kokteylde, ne Ankara’da, Cumhuriyet Bayramı Giresun’daki kadar coşkulu kutlanmıyordur. Emin olun” dedi.

Düzenlenen konser sonrasında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sanatçı Edip Akbayram’ın kızı Türkü’ye çiçek verdi. Edip Akbayram’a ise “Fındık Başımızın Tacı” figürlü fındık maketi ile bir sepet fındık hediye etti.

Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş de katılanlar arasındaydı.

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET KONSERİ
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET KONSERİ
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 11:44:03
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 16:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Asiltürk Giresunlu IP: 81.214.154.xxx Tarih : 31.10.2010 00:59:03

Bu ülkenin değerlerine sahip çıkan başka bir sanatcı bulamadınızda, bula bula habu zılgıt çeken Giresun a hiç yakışmayan adamı mı buldunuz. Giresun Belediyesini parasını zılgıtcılara veriyorsunuz haram olsun sizlere o yetimlerin hakkı olan paralar. Karadeniz bölgesine yetişen hiç mi bir sanatcı bulamadın belediye başkanı, belediyenin parası babanın parası gibi olmayacak şeylere çarçur ediyorsun. Belediyenin parası devletin parası, acaba kendi paran olsa idi bu savurganlığı zılgıtcılara verir miydin. belediye başkanı bu konuda kendini bir sorgula Giresunlulara Karadenizli Sanatcılara bir mantıklı cevap ver. Giresun belediyesi kimsenin babasının çiftliği değildir. Giresunlulara selam olsun.