3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Dede: Rehavete dikkat

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, AK Parti olarak rehavete kapılmadan üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri ve 2009 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerden başarılı çıkmaları gerektiğini söyledi.


AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi toplantısı Özel İdare Kültür Sitesi'nde yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Doğu Karadeniz'in coğrafyasından dolayı bazı hizmetlerin yerine getirilmesinde sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Her şeye rağmen AK Parti olarak bölgeye önemli hizmetlerde bulunulduğunu dile getiren Dede, “AK Parti'nin getirdiği hizmetlerden sonra bu bölgede yaşamanın ne kadar kolaylaştığını herkes görmektedir. Eğer biz de bu hizmetlerin devamını istiyorsak ve yarınlarımızda da güzel bir Türkiye oluşturmak istiyorsak, AK Parti ailesi olarak rehavete girmemeliyiz. Böyle bir lüksümüz yok. Bütün teşkilatlarımız çok ciddi çalışarak gerek sosyal, gerekse de siyasal alanda üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmek zorundayız. Geçmişte olduğu gibi 2009 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde bu milletin sevgisini kazanmak zorundayız” dedi.


AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten ise zorluklarla ve sıkıntılarla dolu, mücadele edilmesi gereken bir süreçte Türkiye'ye hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti. AK Parti’nin Türkiye'ye hizmet etmesinin engellenmeye çalışıldığını ileri süren Akten şöyle konuştu:


“Hakkımızda iftiralar çıkarılacaktır. AK Parti’yi küçümseyecekler, kötüleyecekler. Ama dediğimiz gibi, biz uzun ince bir yoldayız. Biz maraton koşucusuyuz. Dolayısıyla bizim lügatimizde yorulmak ve sıkılmak yoktur. Biz zevkli bir yoldayız. Çalıyoruz, üretiyoruz, hizmet ediyoruz, halkımızın duasını alıyoruz. Özverili çalışmamız sayesinde bugünlere geldik. Durmak yok, çalışmaya devam.”


Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya, AK Parti ilçe başkanları ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 16:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?