29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Deniz yıldızı muhtaçların yanında

Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Acar, 3 yıldır faaliyetini sürdüren derneklerinin binlerce ihtiyac sahibi insana ulaşarak, onların yüzlerinin gülmesini sağlandıklarını söyledi.


Acar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, derneklerinin 2006 yılında kurulduğunu belirtti. Derneklerinin, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma noktasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Acar, 3 yıl içerisinde de sürdürdükleri çalışmalarla bunu en iyi şekilde yerine getirdiklerine inandıklarını vurguladı.


3 yıldır faaliyetini sürdüren derneklerinin binlerce ihtiyac sahibi insana ulaşarak, onların yüzlerinin gülmesini sağlandıklarını ifade eden Acar," 3 yıldır faaliyetini sürdüren derneğimiz bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaştı. Bu insanlarımızın tüm ihtiyaçlarını görmek için çabaladık. Hayırseverler ile yardıma muhtaç, fakir ve mağdur insanları buluşturduk. Burada önemli bir köprü vazifesini yerine getirdik. Bunu da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Daha çok insana ulaşmanın gayretindeyiz" dedi.
Acar, 3 yıl içerisinde 26 aileye ev yapımını sağladıklarını, halen 2 ailenin evinin inşaatının sürdürüldüğünü, binlerce aileye eğitim, eşya, yiyecek, giyecek, nakdi para ile engellilere de araba desteği sağladıklarını belirterek," Bugüne kadar bizlere destek olan hayırseverlere çok teşekkür ederiz. Onların sayesinde binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaştık. Onların yüzlerini bir nebze güldürmeya çalıştık. Biz dernek olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun için de hayırseverlerin daha çok desteğini talep ediyoruz. Onların yapacakları en ufak yardımla, belki bir çocuğun daha mutlu olmasını sağlayabileceğiz. Unutulmasın, bir gün bizlerde ihtiyaç sahibi olabiliriz. Kimse sağlığına ve varlığına güvenmesin. Yarın ne olacağımız belli değil" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 15:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?