3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Denizlispor-Giresunspor yenişemedi

Denizlispor, Kartepe Cup'ta karşılaştığı Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.


Kartepe Futbol Köyü Metin Oktay sahasında karşı karşıya gelen iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı. Denizlispor'un maçın son dakikalarında kazandığı penaltı atışını Yusuf kullandı. Giresunspor kalecisi Ünal, Yusuf'un penaltısını kurtardı.


Karşılaşma sonrasında açıklamalardu bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Oyuncularımın temposundan memnunum. Turnuvada finale kaldık. Sakat oyuncularımız var onlar takımdan ayrı çalışıyor. Yabancı oyuncu arayışlarımız var. Stoper ve santrafor alacağız. Her şey çok iyi gidiyor" derken, oyuncuların paralarını alamadıkları için kampı terketmek istemeleri ile ilgili olarak sorulan soruları cevapsız bıraktı.

STAT: Kartepe Metin Oktay
HAKEMLER: Feridun Aktuğ Çıkrıkçı xx, Uğurcan Gökler xx, Deniz Enç xx
DENİZLİSPOR: Süleyman x (Souleymanou dk. 46 x), Erman Güraçar xx, Kratochvil xx, Tomas xx, Fatih Yiğen xx, Selahattin x (İlkay dk. 64 x), Fatih Egedik x (Babatune İbrahim dk. 70 x), Caner x (Musa Kuş dk. 64 xx), Murat x, Bülent x, Yusuf xx
GİRESUNSPOR: Ünal xxx, Levent x (Burak dk. 60 xx), Emre xx (Ersin dk. 76 x), Emrah x, Serkan xx, Cem xx, Tayfun xx (Mehmet Zengin dk. 46 xx), Serdar xx (Burak dk. 46 xx), Tolga xx (Ahmet dk. 85 ?), Ümit x, Emrah xx (Şaban dk. 76 x)
SARI KARTLAR: Süleyman, Selahattin, Fatih Yiğen (Denizlispor), Serkan (Giresunspor)

İha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 03:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?