7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Derbi öncesi 3'lü moral

GİRESUNSPOR-BOLUSPOR MAÇ SONRASI

Bank Asya Birinci Ligi’nde Giresunspor konuk ettiği Boluspor’u 2-1 mağlup etti.

Maç sonrasında bir değerlendirme yapan Giresunspor teknik direktörü Hüznü Özkara, önemli bir karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başardıkların söyledi. Özkara “Her iki takım içinde bu karşılaşma çok önemliydi. Çünkü iki takımda hedefleri olan güçlü bir kadro kurdu. Ancak gülen taraf biz olduğumuz için mutluyuz. İlk golü çalıştığımız pozisyonlardan birinden yedik. Ama önemli olan bu golün üstesinden gelebilmekti. Bu golün şokundan çabuk kurtularak kendimizi toparladık. Tempomuzu yakaladıktan sonrada ağırlığımızı koyduk. Bu karşılaşmayı farklı da kazanabilirdik. Ama önemli olan 3 puanı almamızdır. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde Orduspor’la oynayacağımız bir Karadeniz derbisi var. Bu maçın daha büyük önem kazanabilmesi için önümüzdeki maçı da kazanmalıyız” dedi.

Giresunspor’un iki golünü de kaydeden Ümit Tütüncü ise bu galibiyeti kalecileri Mehmet Ali’nin yeni dünyaya gelen kızı Gülmihal’e armağan ettiklerini belirtti. Ümit Tütüncü, “Yönetim ve hocalarımız ellerinden geleni bugüne kadar yaptılar. Artık sıra bizdeydi. Bizde üzerimize düşeni yaparak kazanmayı başardık” diye konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise mağlubiyetin sorumlusu hakemi göstererek, “Hakem tecrübesizdi. Çok kötü bir maç yönetti. İkinci gol fauldü. Hakem ilk kez Bank Asya Ligi’nde maç yönetti. Ancak buna rağmen Giresunspor’u kutluyorum. İlk 20-25 dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi. İlk golün ardından bir çok pozisyon da ürettik. Fakat gole çeviremedik. 25. dakikadan sonra ise oyuna denge geldi” ifadelerini kullandı.

GİRESUNSPOR-BOLUSPOR MAÇ SONRASI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 20:40:01
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 21:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?