7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Dereli'de arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Giresun'un Dereli ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yıldız köyünde, bir süredir aralarında arazi meselesi nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu ileri sürülen Mustafa Karademir (52) ile akrabaları Ali Osman Karademir (38) ve Ayşe Karademir (36) arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada vurulan Mustafa Karademir olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır şekilde yaralanan Ali Osman Karademir ile kuzeni Ayşe Karademir, kaldırıldıkları Dereli Devlet Hastanesi'nden Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Mustafa Karademir'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 18:33:00
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 23:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gözünüzü Toprak Doyursun IP: 188.41.15.xxx Tarih : 9.03.2010 00:08:34

Bir gözü görmeyen bir adam bir bataklığı kurutmuş ekmiş ve yeni bataklıktan elde edilen tarlasının karşısına geçip

_İşte şimdi sana tam sahip oldum. Demiş.

Bataklıktan tarla olma toprak parçası dile gelmiş;

-Behey aptal insan senden önce bin kadar tek gözü GÖRMEYEN , bin kadar çift gözü görmeyen ve binlerce iki gözü gören bana sahip olamadı bu toprağın altında yatıyorlar. Şimdi sen mi bana sahip olacaksın. Gülerim senin aklına. DEMİİİŞŞŞ.