7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Derya öğretmene hazin veda

İSTANBUL'DA ÖLDÜRÜLEN ANA SINIF ÖĞRETMENİ GİRESUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul Bağcılar'da görev yaptığı okulun müdür yardımcısı tarafından aşkına karşılık vermediği gerekçesi ile tabanca ve bıçakla öldürülen anasınıf öğretmeni Derya Çakır, Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Erdoğan köyünde toprağa verildi.

Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Bulancak Kaymakamı Ayhan Durmuş, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bumin Akgün, Çakır'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Derya Çakır'ın babası Hicabi Çakır, kızının karşılıksız bir aşka kurban gittiğini ileri sürerek, "Bazı basın organları kızımın bir süredir katili olan okul müdür yardımcısı ile arkadaşlık yaptığını ve ayrılmalarının sonucunda böyle bir olaya kurban gittiğini yazmış. Bu tamamen yanlandır.Kızım kesinlikle bu kişiyle bir arkadaşlığı olmamıştır.Ancak kızımın katili tek taraflı olarak sevmiş olabilir.Kızım yaptığı bütün tekliflerini reddi yormuş" dedi.

Derya öğretmenin iki kızından biri olduğunu da kaydeden baba Çakır, "İki çocuğum vardı.İkisi de kızdı, en küçüğü olan yavrum talihsiz olayın kurbanı oldu" dedi.

İSTANBUL'DA ÖLDÜRÜLEN ANA SINIF ÖĞRETMENİ GİRESUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ
İSTANBUL'DA ÖLDÜRÜLEN ANA SINIF ÖĞRETMENİ GİRESUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 16:00:03
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 16:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?