19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Diyarbakır yenilgisi camiayı üzdü

Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Diyarbakırspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için oldukça üzgün olduklarını söyledi.

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade ederek, ''İlk yarı mükemmel oynadık, rakibimiz üzerimize dahi gelemedi. Göreve geldiğim süre içinde takımın ortaya koyduğu en üst seviyedeki oyundu'' dedi.

İkinci yarının başlamasıyla 5 dakika içinde yaşandıkları konsantre eksikliğinden dolayı kalelerinde gol görerek maçtan yenilgiyle ayrıldıklarını kaydeden Korukır, şunları söyledi:

''Golden sonra toparlandık ve rakip kalede gol aramaya devam ettik. Çok oyuncu ile çıkış yaptığımız zamanlarda Diyarbakırspor da gol pozisyonu yakaladı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Diyarbakırspor karşılaşmasından puansız ayrıldığımız için oldukça üzgünüz. Keşke 'kötü bir oyun oynayıp da sahadan 3 puanla ayrılsaydık' demek isterdim. Ligde zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor'u tebrik ediyorum. Bu karşılaşma artık geride kaldı, şimdi önümüzdeki karşılaşmalara bakıyoruz.''
 

aa
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?