3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Doğankent'te hummalı çalışma

Giresun'un Doğankent ilçesi Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, merkez mahallerdeki yol problemlerini çözmek için yoğun çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Kabadayı, belediye olarak daha modern ve yaşanılabilir Doğankent için hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Özellikle altyapı ve yol yapımlarının tamamlanması için yoğun çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Kabadayı, bu çalışmalarda önemli mesafeler aldıklarını dile getirdi.

Doğankent'in mahallerinde varolan yol probleminin çözüme kavuşturulması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Kabadayı, “Doğankent'in mahallelerinde ulaşım önemli bir sorun teşkil ediyor. Bu sorunu çözmek amacıyla belediye olarak çalışmalar yapıyoruz. Bu problemleri yavaş yavaş çözüyoruz. Çalışmaları Süttaşı Mahallesi'nde bulunan Çukurköy ve Deregözü mevkilerinde yoğunlaştırdık. Toplam 8 kilometre olarak gerçekleştirilecek yeni yolun yapılmasıyla bölge halkının Doğankent'e olan ulaşımı kolaylaşacak” diye konuştu.

Başkan Kabadayı, yürüttükleri çalışmalarla, yakın zamanda Doğankent'in mahallelerinde yol sorunun kalmayacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 17:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?