3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Dolmuşçular GESOB'u ziyaret etti

Kendilerinin Ordu'ya girişlerinin engellendiğini ileri süren Giresunlu dolmuşçular dün GESOB il başkanlığını ziyaret ederek GESOB Başkanı Ali Kara'dan sorunlarına çözüm bulmasını istedi.


13 nolu sürücüler kooperatifine mensup şoförler ile birlikte basın toplantısı düzenleyen GESOB Başkanı Ali Kara, konuyu Giresun Valisi Mustafa Taşkesen'e götürme sözü verdi. Kara, düzenlediği basın toplantısında, Giresun-Ordu arasında yolcu taşımacılığı yapan 13 Nolu S.S. kooperatifinin yolcu taşımacılığını sürdürmesinde büyük mağduriyetler yaşadığını belirtti.

Giresunlu şoför esnafının sağlıklı olarak faaliyetlerini sürdüremediklerini kaydeden Kara, esnafın sorunlarının giderilmesini beklediklerini aktardı.
Giresun'un üst düzey bürokrat ve yöneticilerini göreve çağıran Kara," 2-3 yıldır Giresun esnafımızın Ordu'ya yolcu taşımacılığında sorunları bulunmakta. Bugüne kadar da bunların çözümüne yönelik bir çalışma yapılmadı.

Biz esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi yönünde çalışmaların yapılmasını istiyoruz. Bu insanlara sahip çıkılmalıdır" dedi.


Giresunlu dolmuşçular kendilerinin 8 araçla Ordu'ya yolcu götürüp getirdiklerini, Ordu'da araçlarına yer gösterilmediğini buna karşılık Ordulu dolmuşçuların ise Giresun-Ordu arasında 32 araçla çalıştıklarını söylediler.
Dolmuşcular, Giresun'daki yetkililerin sorunlarına ilgi göstermediğinden de yakındılar.

Yeşilgiresun
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 09:52:25
Güncelleme :10 Ekim 2008 Cuma 09:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?